Rådgivning om biodiversitet

Drømmer du om at skabe mere biodiversitet i haven eller på virksomhedens udearealer? Hos Skov Larsen Anlægsgartner rådgiver vi både om indretning og den praktiske udførelse af arbejdet.

Biodiversitet hos virksomheder og boligforeninger

I virksomheder og boligforeninger går den stigende interesse for biodiversitet hånd i hånd med en udvidet forståelse af ansvarlig virksomhedsledelse.

Når du sætter fokus på naturbeskyttelse og sameksistens i bygningernes fysiske omgivelser, er det nemlig med til at fremhæve organisationens generelle samfundsbevidsthed og evne til at vise omsorg og hensyn over for medarbejdere og omverden.

Hos Skov Larsen Anlægsgartner kan vi hjælpe dig med at udvikle en håndgribelig strategi for biodiversitet, som støtter op om organisationens samlede ESG-indsats.

Hjælp til den vilde have

En have med masser af biodiversitet kan være mindst lige så betagende som en traditionel have. Vores rådgivere hjælper med at skabe harmoniske uderum, som giver plads til det vilde plante- og dyreliv. Det betyder farverige blomster, kvidrende fugle, summende bier og smukke sommerfugle, som gavner lokale økosystemer. Med en mangfoldig, grøn oase kan du skabe forbindelse til naturen uden at forlade hjemmet, og for mange haveejere er det med til at øge livskvaliteten betragteligt. I familiehaven er det samtidig en mulighed for at tale om rummelighed og vigtigheden af at give plads til naturen. Vores erfarne team af anlægsgartnere og biodiversitetsrådgivere kan bidrage med en skræddersyet plan, som imødekommer dine konkrete præferencer – og med vores hjælp kan din have blomstre og støtte den naturlige verden omkring os.

Lad os tage en uforpligtende snak, og lad os hjælpe med at få dine ideer til virkelighed.