Fliselægning – Odense og Fyn

Ønsker du at få lagt fliser som ny belægning på dine udendørsarealer? Hos Skov Larsen Anlægsgartner inspirerer vi dig til løsninger, der både harmonerer med omgivelserne og dine ønsker til design og formål. Vi udfører fliselægning i Odense og alle andre steder på og omkring Fyn.

Smukke og holdbare belægninger

Det spirer med ideer og kreativitet i vores erfarne team, som bl.a. kan guide dig til at skabe mere liv og naturlighed ved brug af fliser og belægninger. Håndværket udfører vi med høj finesse og faglighed, så du kan nyde synet og oplevelsen af en indbydende og stabil flisebelægning. Når du kontakter os om fliselægning, aftaler vi som det første et besøg på din adresse for rådgivning og dialog om materialer, mønstre og udtryk. På den måde får du et holdbart og harmonisk resultat, der rammer den helt rigtige atmosfære. Samtidig registrerer vi bl.a. adgangsforholdene, så vi kan udføre arbejdet så gnidningsfrit og hensynsfuldt som muligt, når vi går i gang.

Fliselægning med ekspertise og ordentlighed

Du har sikkert allerede gjort dig tanker om, hvordan din flisebelægning skal se ud. Du har måske også tænkt over, at det er en større investering, som skal være til gavn mange år frem i tiden. Derfor er det vigtigt at vælge en leverandør, som har den rette ekspertise og som lægger hjertet i opgaven. Vores medarbejdere er ikke bare specialister i bundopbygning, vandafledning og skæringsteknik – de er også eksperter i at give dig en tryg oplevelse gennem hele processen, så du kan have ro i sindet, når vi begynder arbejdet. Med mere end 50 års erfaring har vi overvældende mange smukke fliseprojekter på repertoiret og fremviser gerne eksempler fra vores mange tilfredse kunder.

Flisebelægninger af naturmaterialer

Der findes utallige flisetyper og belægningssten, som kan kombineres på kryds og tværs. Hvis du ønsker et harmonisk og holdbart udeområde, der emmer af kvalitet, er naturmaterialer det sikre valg. Naturlige materialer fremkalder en følelse af ro, tryghed og velbefindende, og vi anbefaler fx:

  • Naturstensfliser
    Sandsten anvendes traditionelt under varmere himmelstrøg, og giver uderummet et sydlandsk præg. Vi bruger udelukkende udgaver, der er velegnet til danske vejrforhold. Sandsten kan have forskellige farver og mønstre, afhængigt af de mineralske forbindelser. De er meget holdbare og modstandsdygtige, og har været brugt i bygninger og monumenter i mange århundreder.
  • Hårdtbrændte klinker
    Laves af forskellige lerarter, som blandes afhængig af den ønskede farve og struktur. Der findes mange forskellige former for brænding, som har betydning for det endelige udseende. Klinker “lever og ånder” med naturen og bliver kun smukkere med årene, efterhånden som de får patina. Klinkebelægninger er stærke og holdbare, og pga. brændingen kan mos og alger let fjernes uden at klinkerne tager skade.
  • Granit De mest kendte granitprodukter er chaussésten og brosten, men granit forarbejdes også til fx fliser, kantsten og trappetrin. Granit findes i mange forskellige farver og strukturer, og vi bruger oftest granit fra Portugal, Sverige eller Danmark. Ikke to granitbrud har samme slags granit, og erfarne fagfolk vil ofte kunne stedfæste de forskellige typer. Granit forgår aldrig og kan derfor genbruges. De fineste og dyreste brosten er “slidte brosten”, som har ligget på gamle veje rundt omkring i verden i mange, mange år. Slitagen har skabt en flot glat overflade, som giver en belægning med et strejf af tryghed fra fordums tid.
Uanset hvilke materialer, du vælger i forbindelse med fliselægning, sørger vi for at belægningen tilpasses omgivelserne såvel æstetisk som funktionelt.

Lad os tage en uforpligtende snak, og lad os hjælpe med at få dine ideer til virkelighed.