Design og rådgivning

Har du brug for rådgivning til projekterne i haven eller de grønne områder i virksomheden eller boligforeningen? Vi rykker gerne ud til dig, når du har brug for en samtale om planlægning, vedligeholdelse eller omlægning af uderummet.

Rådgivning til dit uderum

Som haveejer eller vedligeholdelsesansvarlig, kan man stå med mange visioner, ideer og tvivlsspørgsmål. Uanset om du er ny eller rutineret, kan du få meget ud af at søge hjælp og sparring udefra. Når vores anlægsgartnere tager ud på rådgivningsbesøg, kan de fx hjælpe dig med at tilrettelægge indsatsen bedre og undgå ærgerlige fejl.

Med udgangspunkt i dine konkrete behov, sørger vi for, at du får den rette hjælp til haveindretning, opgradering af de grønne områder, vedligeholdelse eller lign. Det kan fx være specifikke instruktioner eller generel vejledning om træpleje, valg af insektvenlige planter eller indarbejdelse af mere biodiversitet. Hvis besøget handler om indretning, hjælper vi dig med at lægge en plan, der tager højde for alt fra plantevalg og materialer til eventuelle vandelementer.

Ønsker du at blive klogere på mulighederne i din have, eller håndtering af virksomhedens eller boligforeningens uderum, så klæder vi dig godt på til opgaven.

Faktisk er udearealerne det perfekte sted at skabe et rum, der repræsenterer dig eller din organisations værdier på bedst mulig vis. Fx i form af en mere indbydende hovedindgang – eller omgivelser med biodiversitet og hyggelige rammer for medarbejdere, beboere eller familie.

Indretning

Biodiversitet

Plantevalg

Vurdering af træer

Lad os tage en uforpligtende snak, og lad os hjælpe med at få dine ideer til virkelighed.