Etablering af have eller grønne områder

Uanset om vi arbejder i en privat have eller på udearealer i en virksomhed eller boligforening, fokuserer vi på at levere kvalitetsløsninger fulde af atmosfære. Vi lægger særligt vægt på at integrere naturens egne materialer og sikre hensyn til miljø og biodiversitet.

Hvordan etableres det nye uderum?

Når du rækker ud til os, står vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen, lige fra planlægning og design til selve anlægsarbejdet. Vi guider dig gennem hvert trin af processen, så du kan få det optimale ud af stedets terræn, lys- og jordbundsforhold. Det gælder uanset, om du er privat haveejer, eller om du repræsenterer en virksomhed, boligforening, grundejerforening eller lignende. Faktisk er udearealerne det perfekte sted at skabe et rum, der repræsenterer dig eller din organisations værdier på bedst mulig vis. Fx i form af en mere indbydende hovedindgang – eller omgivelser med biodiversitet og hyggelige rammer for medarbejdere, beboere eller familie.

Fornyelse af eksisterende have eller grønt område

Det tager mange år, før nyanlagt beplantning “vokser til”, så ønsker du at totalrenovere et eksisterende haveanlæg eller en anden slags uderum, er det en god ide at bevare bærende elementer, som kan indgå i det nye anlæg. Særligt ældre træer bidrager med tryghed og ro, og er et naturligt omdrejningspunkt i uderummet. Vi anbefaler derfor, at du undlader selv at fjerne træer, buske eller hække, før vi sammen har drøftet mulighederne for at bevare de planter, som tager rigtig mange år at genskabe. Et træ er fx mellem 50 og 100 år om at blive et “fuldvoksent” træ.

Vores dygtige anlægsgartnere er specialiserede i at integrere nyt med gammelt og skabe sammenhæng mellem uderummets forskellige afsnit. Du kan derfor stole på, at vi drager omsorg for de elementer, du ønsker at bevare, så de ikke skades under anlægsarbejdet. Hos Skov Larsen Anlægsgartner går vi til værks med ansvarlighed og ordentlighed og sørger for, at du har ro i maven under processen.

Fliser og belægninger

Trappe og støttemur

Blomster og beplantning

Træer

Hæk, hegn og espalier

Kunderne siger

Lad os tage en uforpligtende snak, og lad os hjælpe med at få dine ideer til virkelighed.