Om Skov Larsen

Hos Skov Larsen Anlægsgartner arbejder vi for at forene mennesker og natur. Vi fokuserer på kundens unikke ønsker og skaber et harmonisk og holdbart resultat med respekt for de naturlige omgivelser.

Naturens effekt

Når vi indretter udearealer, hjælper vi kunden med at se naturen som medspiller frem for modspiller. Det er veldokumenteret, at natur har en positiv effekt på menneskers trivsel og livskvalitet, og derfor skal vi blive ved med at udforske menneskets tætte forbindelse med naturen. Vi vil udfordre den gængse standard for uderummet, uanset om det er boligforeningens fællesarealer, virksomhedens grønne områder eller den private have. Det gør vi ved at omfavne de naturlige omgivelser med kreativitet og åbenhed.

Viden forpligter

Det er vigtigt for os, at du som kunde altid føler dig  tryg i processen, og det sikrer vi gennem løbende og tæt dialog. Vores anlægsgartnere og rådgivere har indgående og opdateret viden om planter, vækstbetingelser og kendskab til materialer, der anvendes til belægninger, kantsætning, trappetrin, støttemure m.m. Den viden forpligter, og vi ser det derfor også som vores samfundsansvar at oplyse om værdien af fx biodiversitet, genanvendelige materialer og miljøbeskyttelse. Vi mener ikke, at vi kan redde verden alene, men alle kan bidrage med noget.

Medarbejdere

Historie

Garanti

Samarbejdspartnere

Lad os tage en uforpligtende snak, og lad os hjælpe med at få dine ideer til virkelighed.