Kunderne siger

Her finder du udtalelser fra kunder, vi har hjulpet med rådgivning, service eller anlægsarbejde.

Skov Larsen Anlægsgartner er en seriøs samarbejdspartner, og med dem ved vi, at en aftale er en aftale. Vi er meget glade for samarbejdet, og jeg synes, det er fedt, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og altid afleverer et ordentligt produkt. I en almennyttig organisation som vores er der også meget bevågenhed omkring miljøbevidsthed, så det er et stort plus, at de har fokus på det.

Klaus Mortensen

Inspektør, Civica

Vi bruger Skov Larsen Anlægsgartner til service og til udvikling af vores områder, og så hjælper de os med at bevare og redde gamle træer og skabe ekstra liv. Jeg kan godt lide, at det er de samme, der kommer, og at vi kender hinandens navne. Vi ved, at de holder ord. De er pålidelige og pligtopfyldende, og man er ikke bare et nummer i rækken.

Benjamin Slot Thomas

Facility Manager, KD Selskaberne

Vi spurgte nogle stykker, og det var ikke den billigste ende, vi endte i, men det var det udtryk, som vi godt kunne tænke os. Og det har vi i hvert fald ikke fortrudt. Det er virkelig blevet flot. Vi fik forklaret og snakket om, hvad det var, vi kunne tænke os – og de havde et godt bud på, hvordan det kunne laves. Vi synes, vi blev godt informeret. Vi kunne se, at nogle af løsningerne var dyre, men det blev bare så godt. Så det var pengene værd
Eva & Christian Ramshart Lindegaard

Haveejere, Svendborg

Lad os tage en uforpligtende snak, og lad os hjælpe med at få dine ideer til virkelighed.