Havearkitekt

Vores havearkitekt tilbyder konsulentbesøg og udarbejdelse af haveplaner.

 

HAVEPLAN

 

Skitseplan:

Skitseplanen er en målfast tegning – oftest i målestoksforholdet 1:100 – der viser havens indretning: omfang af belægning, placering af træer, buske og bede.

 

Haveplan:

Haveplanen er en målfast tegning – oftest i målestoksforholdet 1:100 – med en tilhørende planteliste. Plantelisten angiver samlet antal planter til de enkelte områder i haven.

Du kan altid starte ud med skitseplanen og senere opgradere til haveplanen.

Vi skræddersyr gerne løsningen til dig og finder præcis den løsning, du har brug for.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONSULENTBESØG

 

Konsulentbesøg har en varighed på 1½ time og vi tilbyder følgende besøg:

 

'Mere liv i haven'

Et besøg hvor der er fokus på at få mere liv ind i haven i form af planter, insekter, bier m.m. Her får du inspiration til at skabe mangfoldighed på alle planer. Ønsker du at din have bidrager til at forøge biodiversiteten og at skabe åndehuller for insekter og bier? Hvordan forøger du biofaktoren i din have?

 

'Linje og retning i haven'

Et besøg hvor der er fokus på havens arkitektur. Hvordan får du det optimale ud af din grund? Mangler du nye øjne på din have i forhold til indretningen? Hvordan indretter man haven, så den er funktionel og så den æstetisk passer til dit hus og til omgivelserne?

 

'Plantetjek –Hvilken plante hvor'

Et besøg hvor der er fokus på planterne i haven. Har du et bed hvor planterne ikke rigtig trives? Eller vil du bare være sikke på succes inden du tilplanter dit nye bed?

Hvilke jordbundsforhold, lysforhold m.m. har du i haven? Og hvilke planter kan gro der?