Julehilsen 2021

Oprettet d.

Julehilsen 2021

Kære læser

Det, at året går mod sin afslutning, er en god anledning til at sige tak.

Tak for alt hvad der er sket i årets løb
Vi har haft forrygende travlt i 2021 og mange kunder har ventet længe. Vi føler os meget privilegerede og dybt taknemmelige for, at kunderne vil vente på os. Anlægsgartnere hænger ikke på træerne, og kun de dygtigste, og dem som svinger godt med vores virksomhedsånd, ansættes hos os. Det er nødvendigt for, at vi kan give den oplevelse og den kvalitet på arbejdet, som er så grundlæggende for os. Til gengæld betyder det ventetid,som situationen er lige nu.

I foråret skiftede vi logo og ændrede lidt på virksomhedens navn. Vi vil gerne signalere, at virksomheden er i gang med en transformation imod mere bevidst at prikke til det faktum, at mennesker og natur er gjort af det samme grundstof, og at vi er dybt afhængige af hinanden. Vi tror på, at både mennesker og natur vil få det bedre, hvis vi giver mere plads til naturen. Det vil vi med vores faglige viden om planter, træer og natur og trivsel i det hele taget gerne være ambassadører for.

Tak for alt hvad livet bringer og alle de muligheder vi har
Vi drømmer om at få lov til at recirkulere vores haveaffald ved at omdanne det til vækstmedie via en komposteringsproces på virksomhedens grund. Det giver mening for os at kunne reducere CO2 udledning ved mindst muligt transport samtidig med, at vi, som gartnere, laver vores eget næringsrige vækstmedie. Det er meget svært for os at få kommunal godkendelse, foreløbig har processen kørt et år, men vi håber så inderligt, at vi når i mål med dette.

Vi har stort fokus på at uddanne dygtige anlægsgartner, der kan sikre, at vi også i fremtiden har fagligt dygtige folk i branchen. Lige nu har vi fem elever. Vi ønsker at bidrage til, at fremtidens anlægsgartnere bliver kompetente både fagligt og menneskeligt, og at de kan være stolte af sig selv og sit fag. Vi synes, vi har et socialt såvel som fagligt ansvar for at hjælpe interesserede og engagerede mennesker i gang med anlægsgartnerfaget. Vi har sammensat vores eget elevprogram. Foruden de officielle skoleforløb og en masse tid “i marken” med vores dygtige svende tilrettelægger vi programmet, så eleverne får indblik i aspekter af driften af en anlægsgartnervirksomhed, kommer til regelmæssige elev-samtaler og kommer på faglige udflugter. Senest har vi været en tur i Kolding, hvor vi besøgte Møllebæk Terapihave. 

Jeg finder det vigtigt, at vi udnytter livet bedst muligt til at have det godt. Det betyder, at vi skal tage ansvar og turde være med til at ændre på de forhold, som ikke gør os godt. Det betyder også, at vi skal være bevidste om styrken ved og vigtigheden af, at vi er forskellige. Begreber som fred og frihed til at vælge er for mig at se en del af det bærende fundament, som vores samfund hviler på. Jeg mener, at det er vigtigt, at vi værner om dette. 

Tak for jer
Tak til alle jer i vores netværk fordi du/I støtter op om vores virksomhed ved at bruge os. En stor del af vores kunder vælger os, fordi de har fået os anbefalet af kunder, som vi allerede har haft samarbejde med eller andre fra vores netværk. Det kan fx være andre anlægsgartnervirksomheder eller leverandører af planter og materialer.
Vi er som forbrugere med til at forme den verden, som vi ønsker bl.a. via de forbrugs-valg, som vi tager, og de samarbejdspartnere, som vi vælger. Vi siger tak, fordi du/I har valgt at støtte op om vores virksomhed. 

På hjertelig gensyn i 2022 eller en anden gang.

Bedste hilsner
Marianne Larsen, direktør


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar