Direktør Marianne Larsen ønsker god ferie

oprettet d. under Firmaets drift

Direktør Marianne Larsen ønsker god ferie

Sommerferie - Er det nødvendigt?

Kære læsere

Så nåede vi midsommer, og der er godt gang i udelivet i Danmark.

Status hos os er:

  • Ja tak til fortsat sol og varme
  • Ja tak til regn og lidt lavere temperaturer ind imellem

Som med alt andet i livet, på kloden og i universet er det balancen, som skaber den perfekte helhed. Det lyder måske lidt højt-ragende, men lige her tænker jeg blot på balancen mellem varme og kulde, tørt og vådt, solrigt og skyet.
Vi har også brug for balance mellem arbejde og fritid. I den sammenhæng kommer sommerferien som kaldet.
Hos os har alle medarbejdere travlt netop nu, hvor vi er i vores højsæson. Trods mange gode arbejdsopgaver, som venter på at blive udført og trods mange glade kunder, som glæder sig til, at vi kommer til dem, er det vigtigt med en lille arbejdspause, hvor der kan være tid til at holde fokus på familie, venner, afslapning, oplevelser eller noget helt femte, så der kan lades op og samles energi og overskud til igen at stille skarpt på arbejdsopgaver, kolleger og kunder. Vi tror på at glade medarbejdere og tilfredse kunder, er det stærkeste fundament, som vores virksomhed fortsat skal bygges på.
Når vi har energi og menneskeligt overskud, kan vi være den bedste udgave af os selv til glæde for både os selv og de mennesker, som omgiver os inkl. vores kolleger og vores kunder. Derfor ønsker jeg at give følgende anbefaling: Hold ferie og tænk på at den er vigtig ikke kun for dig selv.

Jeg ønsker jer alle god sommerferie J

Marianne Larsen
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar