Anlægsgartnere søges!

oprettet d. under Firmaets drift

Anlægsgartnere søges!
Anlægsgartnere søges!

Det er efterhånden et stort problem i anlægsgartnerbranchen at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Vi har en flok virkelig dygtige medarbejdere og er alligevel konstant på jagt efter dygtige og erfarne anlægsgartnere.

I dagbladet Licitationen kunne vi i denne uge læse, at man i branchen nogle steder er gået så vidt, at man omskoler folk fra andre beslægtede brancher til anlægsgartnerbranchen. 

Vi gør en dyd ud af at have dedikerede elever som vi lærer op til at blive dygtige anlægsgartnere. Lige nu har vi dog kun en enkelt elev - Liva. Jens og Anne blev netop udlært i efteråret og er heldigvis stadig hos os efter udstået læretid. 

Vi anstrenger os for at være et godt sted at arbejde. Vi har fokus på at være gode kolleger for hinanden og i det hele taget har vi fokus på vores trivsel og på vores arbejdsglæde i hverdagen. 

Hvis du kunne tænke dig enten en læreplads eller et job hos os, skal du endelig ikke tøve med at rette henvendelse. Ring eller skriv til Marianne Larsen på enten telefon 66 16 75 66 eller på mail post@skovlarsen.dk


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar