Om Skov Larsen

Den 20.06.1980 blev Guldsmed Skov Larsen A/S stiftet på adressen Åboulevarden 39 i Århus. Herfra drev man i en årrække forretning med brugte smykker, ure og sølvbestik 

For at kunne servicere så bred en kundekreds som muligt begyndte firmaet midt i firserne med også at sælge nye varer. Der blev indledt et nært samarbejde med Georg Jensen og Royal Copenhagen omkring smykker, bestik, porcelæn og gaveartikler. Samtidig blev der indført et bredt sortiment af gaveartikler fra Rosendahl, Stelton, Kosta Boda, Holmegaard, Menu samt Kaj Bojesen klassikere.

Da firmaet i 1998 flyttede forretningen til det nyopførte Scandinavian Center på Margrethepladsen i Århus, var varesortimentet yderligere blevet udvidet med den mere eksklusive del af Georg Jensen sortiment, der omfatter guldsmykker samt de ældre Jugend sølvsmykker.

I år 2000 blev internetbutikken (www.skovlarsen.dk) etableret. Med internetbutikken kunne vi servicere vore danske kunder samt vores globale kundekreds med det største online udvalg af nye Georg Jensen produkter nogensinde. 

I år 2007 er internetbutikken (www.skovlarsen.com) udvidet til også at kunne sevicere engelsksprogede samt asiatiske lande med sprogversioner på engelsk, japansk og kinesisk. Tillige med nye Georg Jensen produkter findes også her et stort udvalg i gaveartikler fra bl.a. Stelton, Kosta Boda, Rosendahl, Global, Grand Cru, Menu samt Kaj Bojesen klassikere.